Persoonlijke ontwikkeling

Insights Discovery gebruikt een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. Het helpt u om in kaart te brengen wie u bent en hoe u reageert op mensen en situaties. Of het nu gaat om individuele coachingstrajecten en teamontwikkeling of om het versterken van verkoop- en leiderschapsvaardigheden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De kleurentaal van Discovery heeft direct impact en gaat leven. Zo wordt het gemakkelijker om een blijvende positieve verandering te bewerkstelligen.

Insights Discovery leunt op het werk van de Zwitserse psycholoog Carl Jung. Het model wordt voortdurend gevalideerd en verfijnd door een researchteam om ervoor te zorgen dat het te allen tijde accuraat is en diepgaande inzichten aanreikt.

Persoonlijk Profiel van Insights Discovery

Het Insights Discovery Profiel staat voor pure transformatie. Tijdens een individuele coaching sessie of een workshop in groep krijg je jouw persoonlijk profiel als inspirerend instrument voor persoonlijke ontwikkeling waarmee je meer inzicht in zichzelf en in anderen krijgt.

Je kan kiezen voor een individuele coaching sessie van twee uur of voor een workshop in groep van een dag. Stuur me een mail als je zou willen aansluiten voor de volgende workshop in groep en dan hou ik je op de hoogte.

profiel

Persoonlijke Ontwikkeling Plan op basis van Insights Discovery

Via het verwerven van praktische vaardigheden, vernieuwde gedachten, een (wat) andere houding, gedrag en/of communicatie stimuleer je jouw ontwikkeling als mens. De basis van dit traject is het persoonlijk Insights Discovery Profiel.

Het persoonlijke ontwikkeling programma is bedoeld voor iedereen die wil groeien als mens en in staat wil zijn zijn of haar doelstellingen sneller en effectiever te bereiken.

  • Je krijgt inzicht in je eigen functioneren
  • Je leert effectiever te communiceren met anderen
  • Je doorziet beter de dynamiek van een team
  • Je kan mensen gemakkelijker aanvaarden zoals ze zijn zonder waardeoordeel
  • Je brengt je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau

Het programma omvat drie sessies van twee uur, uw Persoonlijk Insights profiel is inbegrepen. Om een goede verwerking te garanderen is maximaal één sessie om de twee weken aan te raden.

Team Ontwikkeling Dag op basis van Insights Discovery

Krijg diepgaand inzicht in jezelf en uw collega’s en ontdek de betekenis van voorkeuren en gedrag.

Het team ontwikkeling programma helpt de problemen en kansen van uw team in beeld te brengen, team falen te voorkomen en zo uw kansen op teamsucces vele malen groter te maken. De basis voor dit traject is het Insights Discovery profiel.

Het team ontwikkeling programma is bedoeld voor teams die hun team productiviteit en onderlinge klik en relaties willen verbeteren om zo hun team in staat te stellen om de collectieve doelstellingen te realiseren.

  • Zelfkennis vergroten van elk individueel teamlid
  • De kwaliteiten en uitdagingen van uw team in kaart brengen
  • Ruimte creëren binnen het team voor open en eerlijke dialoog
  • Creëren van een actieplan voor continue verbetering

Dit programma is zeer geschikt als teambuilding dag en vormt dan de basis voor de verdere ontwikkeling van het team.

imgp8615