Waarden

Aansluiting vinden bij wie jij echt bent. En zo jouw diverse leefwerelden laten aansluiten. Dat kan. Door anders naar jezelf te kijken. En zo te evolueren.

20180501 fyr profiel.png

Vooruit te gaan. Niet om de perfectie na te streven maar om je persoonlijkheid en individualiteit naar boven te brengen. Neem de tijd om gefocust na te denken over de richting waar je naartoe wil. Of om de volgende stap op weg naar je doel effectief te zetten. Samen met je gids, die nu eens een standvastig baken voor je is waarop je je kan richten, en dan weer de weg verlicht. Je ziet nu eenmaal méér met een gids. Je kijkt anders naar de dingen die op je pad voorbijkomen. Je gaat inzoomen op details. Of krijgt stap voor stap een duidelijker totaalbeeld.

Het loopt niet altijd “smooth” op je pad. Maar dat maakt het net interessant. Door je sterktes te bepalen, weet je duidelijker waar je naartoe moet en maak je vanuit je bewustzijn keuzes. Ook al is het einddoel verschillend voor iedereen, Fyr wil jou laten evolueren naar blijheid. Naar de juiste flow passend bij je eigenheid.

Zodat je energie krijgt om de zaken aan te pakken en met energie in het leven staat. Want de boog kan niet altijd gespannen staan. Doe wat je wil. Op jouw tempo. Met plezier.

Fyr. Your guide to great.