Enneagram tweedaagse ‘Ontdek de 9 types’

Feedback is als een cadeautje. Krijg je soms of regelmatig onderstaande cadeautjes?
 
🎁 Concentreer je nu eens op één ding, in plaats van met vanalles door elkaar bezig te zijn.
🎁 Denk eens aan jezelf in plaats van altijd aan de ander.
🎁 Doe eens normaal in plaats van altijd anders te willen doen.
🎁 Goed is goed genoeg.
🎁 Beslis eens zelf in plaats van altijd aan de anderen te vragen hoe zij het zien.
🎁 Wees niet zo streng voor jezelf.
🎁 Doe eens wat rustiger, je schrikt anderen af.
 
Schrijf je dan in voor de tweedaagse Enneagram basismodule van Improve – Catherine Poissonnier en Helen Michel van Fyr Consulting op maandag 18 en dinsdag 19 februari 2019 van 9u30 tot 18u in Gent. Contacteer me voor meer info, er zijn geen domme vragen 😁.
catherine en helen
 
Na deze twee dagen heb je inzichten over opvattingen, gedragingen, gevoelens, drijfveren als basisangsten waar je je soms wel, soms niet bewust van bent. Het Enneagram vertelt je niet alleen met welke filters je naar de wereld kijkt, maar biedt je ook tools om aan jezelf te werken en je beste versie te worden.
 
De inzichten die we via dit model verkrijgen, geven ons net meer vrijheid om uit het hokje te komen en leren ons om al onze mogelijkheden bewust en ten volle te benutten.
 
Het Enneagram en de kennis over de negen persoonlijkheidstypes zijn bruikbaar voor iedereen. Elk individu kan zich in dit model verdiepen en er zijn voordeel uithalen. Zo leer je dankzij het Enneagram met zorg om te gaan met anderen, gericht teams samen te stellen en gemakkelijker te verbinden met mensen met wie je spontaan minder affiniteit hebt.
 
Voor iedereen die het Enneagram praktisch wil toepassen als ontwikkelingsmodel voor zichzelf, medewerkers of cliënten, als Consultant, Coach, Therapeut, Leidinggevende, Sales Manager, HR Manager, Trainer,…
Data van volgende opleidingen vind je terug op de website van Improve.

Auteur: helenmichel

Fyr biedt groepstraining en individuele coaching aan om -vanuit persoonlijk inzicht-jezelf te ontwikkelen, samenwerking te verbeteren en bewust te leren kiezen voor wat jou energie en voldoening geeft. Naast groeicoach ben ik ondernemer, enthousiaste senator van JCI Tielt, trainer bij het Training Institute Flanders en mama van Tuur, Eva, Lucas en Sara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s