Ondernemer voor de klas

Welke vaardigheden zijn nodig in het bedrijfsleven? Wat betekent ondernemer zijn nu precies? Wat verwachten bedrijven van jongeren? Heel wat vragen die jongeren hebben, maar zelf moeilijk kunnen beantwoorden.
Wie kan dat beter dan een ondernemer of bedrijfsleider zelf? @Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo) organiseert ieder jaar ‘Ondernemers voor de Klas’ in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen.
ovk_2019_-_button_wij_doen_mee_300_dpi
Deze interactieve sessie biedt jongeren de ideale kans om al hun brandende vragen te stellen aan een ondernemer of bedrijfsleider, spannend toch? Op 17 januari en 14 februari word ik in Tielt en in Maldegem verwelkomd een klas van het laatste middelbaar. Gedurende twee uur gaan we in dialoog en krijgen de leerlingen de kans om te ontdekken wat ondernemer of bedrijfsleider zijn nu precies inhoudt. Ik kijk er alvast naar uit!

Auteur: helenmichel

Fyr biedt groepstraining en individuele coaching aan om -vanuit persoonlijk inzicht-jezelf te ontwikkelen, samenwerking te verbeteren en bewust te leren kiezen voor wat jou energie en voldoening geeft. Naast groeicoach ben ik ondernemer, enthousiaste senator van JCI Tielt, trainer bij het Training Institute Flanders en mama van Tuur, Eva, Lucas en Sara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s