Teamcoaching en training.

Je dromen laten aansluiten bij je eigenheid, je mogelijkheden, je sterktes. Daar draait het om. Maar ook diverse werelden laten aansluiten, zoals werk en privé. Niet noodzakelijk na elkaar maar verbonden. In balans.

Ook mensen, teamleden aansluiting laten vinden door elkaars eigenheid te ontdekken. Mensen samenbrengen. Ontmoeten. En samen evolueren.

Het is een investering op lange termijn. Niet gericht op 1 specifiek einddoel, maar wel met de bedoeling om vooruit te gaan. Als persoon. In totaliteit.

Durven gaan voor waar je in gelooft. Dat is van belang. Durven gaan voor wat jij écht nodig hebt maar zelf nog niet detecteert.

Hoe we dat doen? Door tastbare en duidelijke methodes te gebruiken (insights, enneagram, …) waarmee je op een laagdrempelige manier snel aan de slag kan en snel resultaat boekt. Je krijgt vragen die een ander licht werpen op hoe jij naar jezelf kijkt. Vanuit een andere invalshoek. Je eigen verhaal blijft in beweging. Niet om de perfectie na te streven, maar om je persoonlijkheid en individualiteit naar boven te brengen.

Contact

Fyr Consulting
Marialoopsesteenweg 18
8700 Tielt

ON. 639 757 164

Helen Michel
T. 0485 314 341
helen@fyrconsulting.be