Hoe kunnen we onszelf en anderen typeren ?

Onszelf en anderen typeren vertelt ons hoe we naar de wereld kijken, op welke basis we keuzes maken, wat ons motiveert, hoe we op mensen reageren, hoe we reageren onder stress en een groot aantal andere zaken die belangrijk zijn wanneer we in interactie gaan met anderen.

whatsapp-image-2016-12-28-at-12-27-36De beste manier om te beginnen typeren is bij jezelf. Neem de tijd om eens stil te staan bij hoe jij naar de wereld kijkt, op basis waarvan beslis jij, wat motiveert jou, hoe reageer jij onder stress?

Nadien kan je eens de vergelijking maken met de mensen rondom jou. Reageren ze zoals jou, of anders? De start van een spannende reis…

 

Auteur: helenmichel

Fyr biedt groepstraining en individuele coaching aan om -vanuit persoonlijk inzicht-jezelf te ontwikkelen, samenwerking te verbeteren en bewust te leren kiezen voor wat jou energie en voldoening geeft. Naast groeicoach ben ik ondernemer, enthousiaste senator van JCI Tielt, trainer bij het Training Institute Flanders en mama van Tuur, Eva, Lucas en Sara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s