Insights, zelfs de kinderen zijn er mee bezig…

Moederdag, een topdag voor een moeder (van vier). De versjes aan de ontbijttafel, het kunstwerkje op mijn buro, de bloemetjes in de living,… Alles was perfect voorbereid, ingeoefend en liep volgens plan.
evvaDaarnet, nadat iedereen in bed lag viel mijn oog op dit gedichtje op hartjespapier dat vandaag niet voorgelezen werd. Het was geen opdracht van de juf maar werd spontaan getekend door mijn dochter. Een gedichtje door haar geschreven in de kleuren blauw, groen, geel en rood. Ze weet niet goed waar ze voor staan maar weet zeer goed dewelke het zijn. Insights, zelfs de kinderen zijn er mee bezig…

Auteur: helenmichel

Fyr biedt groepstraining en individuele coaching aan om -vanuit persoonlijk inzicht-jezelf te ontwikkelen, samenwerking te verbeteren en bewust te leren kiezen voor wat jou energie en voldoening geeft. Naast groeicoach ben ik ondernemer, enthousiaste senator van JCI Tielt, trainer bij het Training Institute Flanders en mama van Tuur, Eva, Lucas en Sara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s